A new beginning …

Well well … am ajuns sa o fac si p’asta, sa scriu primul meu post pe blog. De atata timp ma gandesc cum sa abordez acest prim post si intr-un final pur si simplu am obosit, descoperind ca dorinta mea de a multumi  toate gusturile nu va putea fi posibila si nu fac altceva decat sa aman inceperea acestui nou proiect, lucru care, in genere, nu mi-ar sta in fire. Am inceput astfel, intr-o simpla zi linisitita, in care simteam ca inspiratia este de partea mea si toate gandurile imi sunt aranjate in casutele lor predestinate, sa fac un prim pas, sa iau initiativa si sa scriu.

De ce tocmai un blog despre Beauty & Fashion? Este destul de simplu, pentru ca este domeniul in care consider ca ma regasesc, in care nu mi-a fost niciodata teama sa ma exprim si care mi-a oferit mereu ocazia sa fiu originala si sa exprim, atat stiluri, materiale cat si culori. Privind în urma, realizez ca am avut si eu parte de multe fail-uri, chiar catastrofe in materie de Fashion si Make-up. Insa, nu le regret.  Au facut parte din evolutia mea, m-au motivat sa ma documentez si acum pot spune ca am salvat material de ras pentru o perioada buna de timp (ar putea fi chiar material pentru un post viitor de ” Do & Don’ts “ ).

tumblr_nkk4f9tCEz1twcdlco1_400

A-ti putea spune: ” O alta asa numita Beauty/Fashion Guru se gandeste sa ne invete pe noi ce-i ala stil “. WRONG ! In ciuda faptului ca ma adresez cititoriilor, acest blog va fi si este mai mult pentru propria mea persoana, un jurnal care sa imi aduca mereu aminte de faptul ca in ciuda criticilor trebuie sa iti pastrezi mereu esenta si sa te exprimi, in orice mod, fara inhibitii. O data demoralizat poti ajunge sa iti perzi sinele, acel lucru care pe tine ca si individ te facea unic printre toti ceilalti.  Asa concep eu ideea de Fashion:  daca fiecare este unic in modul sau, atunci hai sa gasim prin stil si atitudine un mijloc de a arata asta,  de a ne arata pe noi insine.  Acest lucru voi incerca si eu sa fac prin intermediul acestui Blog,  sa impartasesc o mica parte din “unicitatea” mea cu voi. Poate chiar vor exista persoane ce se vor regasi in gandurile si pasiunile mele pentru frumosul din jur si vor descoperi  chiar si cateva sfaturi utile pentru creerea propriului lor model de “fashionista girl “.

Mereu am apreciat persoanele inventive, inovatoare si in ciuda faptului ca adesea sunt cel mai des criticate, am observat ca aceste critici vin din partea celor mai lipsiti de imaginatie, corupti de tiparele si normele sociale si mult prea lasi sa iasa ei insusi din acest spatiu al comoditatii. Am invatat sa accept si sa inteleg fiecare punct de vedere, si cel mai important sa fiu selectiva, sa respect si sa invat din orice opinie construita pe o baza solida. Am invatat, invat si inca ma descopar, constientizand ca mai sunt atat de multe de aflat. Presimt ca insusi deschiderea acestui blog si indeplinirea unei dorinte mai vechi va simboliza acel  “nou inceput “, asa cum a reprezentat si pagina de Lookbook   la un moment dat ( de care o sa va povestesc mai multe intr-un post viitor). O sa incerc sa va tin la curent cu toate noutatile in materie de Fashion&Beauty pe care le voi intrevedea, so keep tuned.

page444
capture-20150302-232151

  Items:

 Hat
Watch & Bracel
Turtleneck Blouse
Faux Fur Vest
Necklace 
Skirt
Tights
Boots

Final Bener