Beauty Table

capture-20150305-010805Hei guys, welcome back (spre fericirea mea cineva chiar a revenit ). Postul de azi o sa fie rezervat principal fetelor (chiar daca pe viitor promit sa nu-i mai neglijez pe baieti) avand in vedere ca o sa va prezint, posibil, coltul cel mai intim si indragit  din camera oricarei fete : “The Beauty Table”.

Personal ma plictisesc destul de repede de un anumit design, motiv pentru care din cand in cand imi place sa imi reorganizez intreaga colectie de make-up si bijuterii. Momentul perfect vine in special atunci cand fac o achizitie noua si pur si simplu nu’i gasesc locul potrivit printre toate cutiutele si holderele. Sunt in general foarte organizata, chiar exagerata pot spune, lucru ce se aplica si atunci cand vine vorba de aranjarea unor simple produse de make-up.

Totul incepe de la 0.

IMG_8436

Si incetul cu incetul, dupa ce curat si dezinfectez toate produsele, mai descopar cate o nuanta de lipstick de care si uitasem si acest simplu colt incepe sa capete putina culoare ( *sparkle sparkle* ) si sa se transforme in locul bine cunoscut, in care in fiecare dimineata ne privim minute bune in oglinda ca apoi a iesi pe usa increzatoare si pline de energie (chiar daca cu ceva timp in urma, patul, cearcanele si acel vartej din par ar fi spus altceva).

Si in cele din urma avem si rezultatul final si imbunatatit ( deja stiu ca luna viitoare o sa vreau sa schimb ceva, ‘Why I even bother?’ )

IMG_8447IMG_8448IMG_8444IMG_8439IMG_8453IMG_8454IMG_8460

Cea mai incantata sunt de cele 3 holdere de rujuri pe care le-am gasit la doar 8Ron\buc la un magazin destinat jucariilor, Jumbo. Au o gramada de obiecte pentru designe  interior la preturi accesibile (eu am improvizat ce’i drept). De acolo am achizitionat si carligele pentru bijuterii, care au fost super practice si m-au ajutat sa economisesc spatiu pe masuta. Nu va ingrijorati de faptul ca trebuie sa dati un nou cui in perete si sa iscati o alta cearta cu parintii pe baza demolarii casei. Eu am folosit o simpla pioneza, am agatat decoratiunea de ea si totul sta perfect. Cateva din holderele pentru pensule au fost de fapt cumparate de la raionul de obiecte pentru gradinarit, insa aveau un model foarte cute si marimea perfecta, so why not ?

Nu imi explic de ce la finalul fiecarei acestei curatenii lunare ajung sa am mainile pline de swatch-uri ca si cum as vedea fiecare creion, lipstick si fard pentru prima data. Acum urmeaza doar sa curat curcubeul proaspat desenat si sa ma bucur de “noul” meu spatiu destinat Beauty-ului.

Final Bener