“Trend-uri” ce sper ca vor disparea treptat.

jdoiej

Welcome back 🙂

Moda este un adevarat ciclu si mereu vom reveni si reinventa vechi stiluri. Stilul Boho Chic influenteaza major piesele vestimentare de anul acesta, insa exista si cateva trend-uri, in special  cele inspirate din anii 90′ care ar trebui treptat lasate in urma, or at least, purtate cu bun gust.

 

Colantii

Stramti, imprimeu strident si material subtite pentru a deschide si mai bine “noi orizonturi”  si cel mai adesea un top mult prea scurt pentru a descoperi adevara lor menire. Te pot asigura un lucru totusi – nu esti mai spectaculoasa, frumoasa sau sexy decat o tipa, care prin bun gust a optat pentru o camasa mai lunga pentru a crea un look placut ochiului. Din contra, vei atrage atentia( ceea ce de altfel este si ceea ce ti-ai propus) dar nu pentru prezenta sau atitudinea pe care o emani, ci pentru „spectacolul” oferit. Poate te-ai considerat admirata, uneori chiar flatata de fluieraturile „baietiilor” de la colt de strada, dar toate acele priviri fixeaza doar o tinta slaba, o prada usoara si cu siguranta nu ai vrea sa pretezi astfel. E destul de interesant cum o simpla tinuta poate descrie si cataloga totusi o persoana. Ok, poate chiar ai un corp de invidiat, dar a te expune este totusi ultima ta solutie pentru a te face remarcata, simti „sexy” si increzatoare?

capture-20150409-125706You show your true beauty when you can stand out by wearing a simple white shirt with a pair of jeans and still turn around some heads. 

capture-20150409-140633

page3309363_maffashion_juliettku

 

Excesul de  neon: 

Sunt o fana a culorilor tari, in special in aceasta primavara / vara cand acest trend se va face remarcat in noile colectii. Problema acestora este insa ca sunt greu de asortat si poti da in expreme. O simpla piesa de efect este de ajuns “to pop out”, nefiind necesar sa porti din cap pana in picioare galben sau roz electric. Less is more 🙂

pi

 

 Coronitele din flori de plastic:

Well, tine mai mult de o opinie personala.
Tot ce pot spune este ca imi creaza o imagine total gresita, in special purtate in oras, printre miile de masini si blocuri de beton. Ai posibilitatea de a aduce un aer fresh printr.o impletitura cu flori naturale de camp si totusi optezi a le mima prin plastic.
pagfe

In mare, acest trend a fost  pornit acum cativa ani de  Lana del Ray si Alexa Chung la festivalul Coachella. A devenit instant o moda and it was cute for a moment, till now.  Anul acesta, Courtney Love a mentionat intr-un interviu cu Style.com faptul ca a introdus acest trend cu multi ani in urma si ar trebui sa ramana in trecut : “I’m going to say something,” she said, “and I’m going to stand by it, which is this: Flower crowns are over.” Amen to that. “I got thrown a flower crown from an audience member the other day, and I just looked at it and it was plastic flowers and I was like, “Nooo! God.”

Have a good day ladies ❤
capture-20150405-234110