What to wear: smart outfit

_MG_4719hfuyr

Primul tau interviu pentru un job si marea dilema : outfit-ul si machiajul perfect ! Primul instict ar fi acela sa dai iama in dressing si sa alegi tinuta office standart : o camasa alba si un costum negru, cu gandul ca sigur nu poti da gres.

Dar de ce sa nu transformi tinuta ta intr-un prilej de a iesi in evidenta, de a te face positiv remarcata printre ceilalti candidati. Moda este totusi un mijloc de exprimare si ai ocazia prin acest mijloc sa scoti la iveala inca putin din personalitatea ta.

Totul trebuie ales insa cu masura. Doresti sa emani seriozitate si incredere, deci putem uita de materialele sclipicioase, bluzele decoltate in culori neon sau de fustele care se afla cu mai mult de cateva degete lungime deasupra genunchiului.

Am incercat sa scot putin din tipar obisnuita combinatie alb-negru, cu o pata de culoare, ce va atrage cu siguranta atentia. Am optat pentru o pereche de pantaloni office cu imprimeu floral, ce se asorteaza perfect cu pantofii oxford aurii si detaliile sub forma de bratara ale sacoului. Pentru a nu incarca look-ul am ales o camasa uni alba cu decolteu rotund si cateva accesorii simple si elegante.

_MG_4678

Machiajul este si el la fel de important. Nu trebuie sa iesi cu mult din rutina zilnica, un machiaj cat mai natural si ingrijit fiind cheia catre un look fresh ce te va face sa pari mereu awake si gata de munca!

Tips : un BB-Cream cu acoperire medie nu va incarca tenul si il va pastra hidratat de-a lungul zilei. Pentru machiajul ochiilor, nuantele pamantii-mate vor conferi adancime si un contur fin ochiului. La final, un spray de fixare al machiajului ar fi ideal pentru ca acesta sa reziste pe parcursul intregii zile.

Daca in cele din urma simti ca look-ul final te reprezinta si emana energia necesara, you did the right choice. GOOD LUCK !

_MG_4710 (2)

         Articolul de saptamana aceasta il puteti citii si in “The Youth Magazine” (@Sigma) By TYM Team, pe care o puteti achizitiona de la standurile special organizate.

Photos by: Silvia Diaconescu Photography.

_MG_4684_MG_4736_MG_468611265914_895375903857782_1602954377_o_MG_4720

                                               Items:

Blazer: H&M

Shirt: Zara

Pants: Pull&Bear

Shoes: Zara

Belt: Mango

Jewelries: Michael Kors

capture-20150405-234110