Mid-Length Skirt & Coffee Break

   Video Trailer 

Nu pot spune ca a fost o ținuta pregatita pentru Blog, insa am avut putin timp liber sa fotografiez câteva cadre cu o piesa relativ nou achizitionata: o fusta de lungime medie si talie inalta de la Zara. Anul trecut a fost o adevarata nebunie cu fustele maxi și vaporoase, insă anul aceasta vom observa în magazine foarte multe fuste de lungime medie, tăiaie sub genunchi. Acest tip de fusta iti oferă imediat un vibe classic ce inspira feminitate. Cu o taietura clasica tip clos, aceasta fusta pică perfect pe toate formele și este o alegere perfecta când ești pe graba, dar dorești totuși un outfit chic.

Azi dimineață am fost destul de grabita si eram sigura ca va urma o zi incarcata. Am optat rapid pentru o pereche confortabila de Nike Air Max în combinație cu fusta medium length cu talie inalta si un tricou largut alb, semi-transparent. O ținută foarte simpla de zi cu zi, însă de efect. Am ales o geanta medie, cu un design putin vintage, iar pentru accesorii, avand o bluza destul de decoltata, am ales un choker hand-made.

thumb_DSC_2179_1024

Am ajuns dis de dimineata in zona Hanul lui Manuc (București) intr-o cafenea destul de linistita, alaturi de alte putine persoane ce isi pregateau energiile pentru restu zilei.

thumb_scape_1024

thumb_blog2_1024

thumb_blog 1_1024

 thumb_blog3sss_1024

Zona urmatoare este usor de recunoscut pentru majoritatea: Gara de Nord Bucuresti.

thumb_blog5_1024

thumb_sorin_1024

Photos by : Sorin Marculescu Photography

Final Bener