Mid-Length Skirt & Coffee Break

OPENING

   Video Trailer 

RO: Nu pot spune ca a fost o tinuta pregatita pentru Blog, insa din intamplare am avut putin timp liber sa realizez cateva cadre cu o piesa relativ nou achizitionata: o fusta cu lungime medie si talie inalta. Anul trecut a fost o adevarata nebunie cu fustele maxi si vaporoase si se pare ca anul acesta se repeta povestea, insa cu cele medium lenght.

Cu o taietura clasica tip clos, aceast tip de fusta iti va fi un bun aliat atunci cand te vei intreba de nenumarate ori :” Ce sa port? ” , ceea ce, de altfel, am facut si eu in aceasta dimineata. Eram destul de grabita si eram sigura ca va urma o zi incarcata, motiv pentru care am optat rapid pentru o pereche confortabila de Nike Air Max, fusta cu talie inalta putin peste genunchi si un tricou largut alb, semi-transparent. Am aruncat imediat peste umar o geanta mai mica si practica si pentru accesorii, avand o bluza destul de decoltata, am ales un lant  choker home-made.

thumb_DSC_2179_1024

Ce imi place  in legatura cu acest tip de fusta ? Cu styling-ul potrivit se poate mula rapid si simplu oricarei ocazii. Eu am dorit de aceasta data un outfit Casual-Sport, insa de asemenea poti realiza o tinuta foarte girly si eleganta.

Just take a look:collage

Inainte de toate, ca sa incep ziua cat mai bine, aveam nevoie de un White Mocha de la Starbucks. Am ajuns astfel, dis de dimineata in zona Hanul lui Manuc intr-o cafenea destul de linistita, alaturi de alte putine persoane ce isi pregateau energiile pentru restu zilei.

thumb_scape_1024

thumb_blog2_1024 thumb_sorin 2_1024

thumb_blog 1_1024

thumb_blog_1024 thumb_blog3sss_1024

Zona urmatoare este usor de recunoscut pentru majoritatea: Gara de Nord Bucuresti.

thumb_blog5_1024

thumb_sorin_1024

Photos by : Sorin Marculescu Photography

Full Look and Items on LOOKBOOK.NU

Final Bener